MITCHEL EEN AANTAL MAANDEN LATER

Voor de zomer berichtten we al over de aflevering van de motor aan Mitchel. Op verzoek van Stichting ‘Een wens voor je medemens’ werd deze door een enthousiaste club collega’s van ModiForce in de vrije uren omgebouwd. De meervoudig gehandicapte Mitchel kan er nu met zijn ouders mee gaan toeren.

De motor werd o.a. voorzien van een speciale stoel, diverse communicatie-middelen om hem te kunnen zien en horen en van reanimatieapparatuur en flitsers in geval van nood.

Het was Mitchels grote droom om mee te kunnen rijden met de toerritten van zijn ouders. Een motorrit met de mensen van ModiForce die zijn droom uit lieten komen kon dus ook niet uitblijven. De rit werd uitgezet en de ouders van Mitchel zorgden voor een heerlijke barbecue achteraf. Mediapartner Youbrand kwam langs met camera’s en drones om dit allemaal vast te leggen.

Hoewel Mitchel niet kan praten en moeilijk kan communiceren geniet hij zeer van alle aandacht. Het delen en liken van de berichten op Facebook en LinkedIn zal hij dan ook zeker heel erg waarderen:

 

Facebook:fb.com/ModiForceBV/videos/308970579654359/

 LinkedIn: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6443828384333127680