MODIFORCE PREMIUM PARTNER VAN VOLKSWAGEN NUTZFAHRZEUGE

ModiForce is toegetreden tot het Premium Partner-netwerk van Volkswagen Nutzfahrzeuge. De Premium Partners van VWNfz zijn erkende ombouw partners die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen en ombouw normen die gesteld zijn door de fabriek in Hannover. ModiForce is erg blij met deze volgende stap in de hechte samenwerking.

Het proces om Premium Partner te worden is voor ModiForce begonnen met de ontwikkeling van speciale signalering voor de Volkswagen T6. De SEE4 hoekflitsers zijn ontwikkeld naar aanleiding van een specifieke klantvraag. Er werd gezocht naar een oplossing waarmee lage parkeergarages toegankelijk bleven voor een T6 met signalering. Voor de ontwikkeling van dit product heeft ModiForce een letter of no objection aangevraagd bij VWNfz.

De toekenning van de letter of no objection is de eerste stap in de richting van Premium Partnerschap. Daarnaast hebben meerdere audits plaatsgevonden. Tijdens deze audits werd onder meer gelet op de toepassing van ISO 9001 en of de modificatie aan Volkswagenvoertuigen gedaan wordt conform de eisen van VWNfz. Door de toekenning wordt ModiForce erkent als een betrouwbare modificatie-partner. Hiermee geeft VWNfz het keurmerk af dat ModiForce net als het merk Volkswagen kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Als Premium Partner is ModiForce nu ook te vinden in de Body Builder Database van VWNfz. Partijen met specifieke modificatie vraagstukken kunnen terecht in deze database om een geschikte ombouw partner te vinden die voldoet aan de normen van VWNfz. Nederland kent nog drie andere Premium Partners: Carrosseriefabriek Veth B.V., VB Airsuspension en Snoeks Automotive B.V.