ModiForce op 14e Dag van de BOA 2019

dit bericht is geplaatst op 16-05-2019.

Dit jaar is ModiForce aanwezig op de Dag van de BOA. Met jarenlange ervaring in het bouwen van auto’s voor politie, brandweer en defensie weten wij als geen ander waar voertuigen voor bijvoorbeeld openbare orde en handhaving aan moeten voldoen. Voorrangsvoertuigen met blauw of tweetoon, of voertuigen die om andere redenen op moeten vallen, aanvullende systemen als communicatie, stopborden of ANPR? Op onze stand gaan wij graag in gesprek om te kijken hoe wij je in jouw mobiliteitsbehoefte kunnen ondersteunen.

ModiForce Gemeentelijke Handhaving BOADe Dag van de BOA wordt georganiseerd voor Buitengewoon Opsporings Ambtenaren (BOA’s) en hun leidinggevenden vanuit alle zes de domeinen. Afdelingshoofden, beleidsmedewerkers en docenten werkzaam bij gemeenten, Ministerie van Justitie, Openbaar Ministerie, onderwijsinstellingen en Politie betrokken bij beleid en uitvoering ten aanzien van BOA’s. Voor meer informatie kan je terecht op de website van De dag van de BOA.

Naast diverse sessies is er een expohal. ModiForce zal op de expo een stand hebben. Breng ons een bezoek om kennis te maken en te bespreken wat wij voor u en uw wagenpark kunnen betekenen. Heb je vraagstukken over wetgeving, integratie van systemen, diverse systemen voor blauwe en amber signalering, of voorbereiding op blauw? Kom gerust langs!

De dag van de BOA vindt plaats op de 27 mei 2019 in de Reehorst in Ede.

Wil je meer weten over de optimale mobiele werkplek voor de BOA? Klik dan rechts op de button.

Heb je vragen over De dag van de BOA? Neem dan contact met ons op.

NL: +31 (0)33 28 56 900

ModiForce B.V.
Zuiderinslag 18
3833 BP  Leusden

Navigatieadres Pon Campus:
Zuiderinslag 2, Leusden
volg de borden P14 richting ModiForce

* Verplicht veld