achtergrondfoto_header_ANWB

Vacature

BBL / BOL Modificatie Monteur – Technicus Engineering

Verdienen terwijl je leert? Sluit je dan aan bij ModiForce, dé premium ombouwpartner op de Pon Campus in Leusden!

We hebben jou nodig!

Ben jij een technische duizendpoot die gepassioneerd is door technologie, innovatie en auto’s? Sta je te popelen om uitdagende projecten aan te pakken en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen? Of je nu al een ervaren techneut bent of je eerste stappen wilt zetten in de wereld van technische engineering, bij ModiForce verwelkomen we je met open armen. Tijdens jouw 4-jarige BBL / BOL opleiding krijg je bij ons de kans om alle ins en outs van het vak te leren en jezelf te ontwikkelen tot een succesvolle Modificatie Monteur!

Waar kom je terecht?

ModiForce is een innovatieve speler in de wereld van smart mobility. Ons team, bestaande uit meer dan 50 toegewijde professionals, zet zich in voor het modificeren van voertuigen voor veiligheidsdiensten en bedrijven die midden in de maatschappij staan. Onze klanten bestaan uit de politie, ANWB en de Brandweer op Schiphol. Ons motto draait om het leveren van kwaliteit, en dat is precies waar wij bij ModiForce elke dag volledig achter staan.

Wat ga je doen?

In onze werkplaats ga je vanaf dag 1 aan de slag! Onder begeleiding van een ervaren mentor word je
meegenomen in taken zoals het installeren van communicatiesystemen in voertuigen, het integreren
van kastensystemen en uitdagingen met 3D-printers om ontwerpen te maken, bijvoorbeeld voor
bevestigingsbeugels.

Wat bieden wij?

  • Een vergoeding voor deze BBL-functie die voldoet aan het wettelijk vastgestelde minimumloon voor leerlingen en varieert op basis van leeftijd.
  • Je krijgt je schooldag gewoon doorbetaald!
  • De kans om deel te nemen aan unieke projecten.
  • Een gezellig team en een informele werkomgeving.

Heb jij alles in huis?

    • Beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week.
    • Je volgt een niveau 4 opleiding tot technicus engineering BBL / BOL of je hebt de intentie om deze opleiding te gaan volgen.
    • Je bent in het bezit van een rijbewijs of je woont in de omgeving van Leusden.

Heb je interesse of wil je meer info?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en wil je graag kennismaken? Bel, app of mail dan met Cornelis van Dijk (06 10 12 18 70, cornelis.van.dijk@modiforce.com) om een gesprek in te plannen. Of loop een dagdeel mee in onze werkplaats en ervaar hoe het is om bij ModiForce te werken!