6 Jeroens

Blog

ModiForce als innovatieleider op de Relatiedag 2024

Bij ModiForce staan veiligheid en innovatie centraal in alles wat we doen. Tijdens de ModiForce Relatiedag 2024 deelden we de meest recente technologieën die het verschil maken voor hulpdiensten en fleetmanagers. Deze innovaties zijn bedoeld om bestaande processen te verbeteren, maar ook om de toekomst van voertuigmodificatie te herdefiniëren.

Paul Iske: Innovatie door mislukkingen

Paul Iske nam ons mee in het thema ‘leren van mislukkingen’. Zijn boodschap dat fouten waardevolle lessen kunnen zijn, sloeg aan bij het publiek. Hij liet zien dat het vaak de omstandigheden zijn die bepalen of een idee werkt, niet het idee zelf.

Briljante_mislukkingen

Certificering interne signalering

De innovatiemarkt werd geopend met de onthulling van onze nieuwste innovatie: de certificering voor interne signalering op de iconische ID.Buzz. Een product dat volledig bij ons in huis is ontwikkeld en geëngineerd. De behuizing van de flitsers sluiten naadloos aan op de voorruit, waardoor de bestuurder niet gehinderd wordt door verlichting wanneer deze aanstaat.

De voorruit maakt deel uit van de set en is daarom meegenomen in de certificering. De voordelen van deze optische signalering? Door de toepassing van interne signalering heeft het voertuig geen last van luchtweerstand waardoor de aerodynamica, en daarmee de actieradius van het voertuig, optimaal is. Een belangrijke stap vooruit in onze inspanningen om de veiligheid van voertuigen te verbeteren. 

De innovatiemarkt

Met onze partners presenteerden we een breed scala aan technologieën. Met deze demonstraties lieten we zien hoe ModiForce technologische innovatie praktisch inzet om de behoeften van onze klanten te vervullen, vandaag én morgen.

Voice Controller iMS

Ook de lancering van de Voice Controller iMS, een spraakgestuurd systeem speciaal voor hulpdiensten was een hoogtepunt van de dag. Dit systeem is ontwikkeld met InterMsolve en stelt bestuurders in staat om handsfree belangrijke functies te bedienen, zoals optische en akoestische signalering en matrixborden, wat de veiligheid aanzienlijk verhoogt in situaties.

Het systeem werd tijdens de relatiedag gepresenteerd en wordt momenteel uitvoerig getest door de politie. De mogelijkheden zijn veelbelovend; van auto’s en motorfietsen, de Voice Controller biedt een universele oplossing voor verschillende voertuigen en hulpdiensten.

De blik op de toekomst

De ModiForce Relatiedag 2024 zat vol demonstraties en kennisdeling, en was een statement van onze kernwaarde ‘innovatie’. De getoonde innovaties zetten we in voor de toekomst van veiligheid en efficiëntie in de sector.

Jan Schouten
Jan Schouten
Accountmanager
06-132 543 85

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel of wil je eens met een van onze experts sparren? Dat kan!

Onze accountmanager Jan Schouten gaat graag met je in gesprek. Als je onderstaand contactformulier voor ons invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel!

Leadgeneratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jan Schouten
Jan Schouten
Accountmanager
06-132 543 85