headerbeeld_over_ons

Wij zijn ModiForce

De premium ombouwpartner voor bedrijfswagens, personenwagens en motoren

De optimale mobiele werkplek… daar gaan wij voor. Altijd.

Met een zeer toegewijd team en meerdere lokale kennispartners zorgen wij er dag in dag uit voor, dat vakmensen optimaal kunnen werken op locatie.

Of de vervoersbehoefte nu groot of klein is, eenvoudig of complex, wij voorzien onze klanten van de modernste oplossingen. Vanaf het moment van oriëntatie tot ver na de aflevering van de voertuigen.

Samen sterk
Door intensieve samenwerking verzekeren wij dat mensen dag in, dag uit optimaal, veilig, efficiënt en ergonomisch hun werk kunnen doen. Waar ze maar zijn. Dat is wat wij verstaan onder de ‘optimale mobiele werkplek’.

Ons team

Het team van ModiForce bestaat uit toegewijde mannen en vrouwen die weten van aanpakken en graag het beste voor de klant realiseren. Van creatieve engineer tot handige monteur: we doen dit met elkaar. Dat is ook wat we laten zien in de werkplaats: een teamgevoel waarmee dingen mogelijk worden gemaakt.

Onderdeel uitmaken van ons team?

over_ons_1
over_ons_2
over_ons_3

Dit is ModiForce

ModiForce staat voor kennis en ervaring. Al sinds 1981 weten wij als geen ander hoe belangrijk voertuigen zijn om allerlei werk goed te kunnen uitvoeren. De gebruikers van de operationele voertuigen staan 24/7 klaar voor de klant of maatschappij. Zij willen zich geen zorgen maken over de inzetbaarheid van hun voertuig en moeten ervan op aan kunnen dat ze efficiënt, veilig en ergonomisch hun werk kunnen doen.

Samen voor een veilige, gezonde toekomst  

Bij ModiForce bouwen we dagelijks aan een gezonde, veilige en schone toekomst. Voor onszelf en voor onze omgeving. We willen in logistiek Nederland voorop lopen en ook op het vlak van QHSE (Quality, Health, Safety & Environment) een voorbeeld zijn. Dat doen we voor onze klanten, leveranciers, omwonenden én uiteraard voor onszelf. 

over_ons_silder_4
prouducten_hmcu
over_ons_silder_1
over_ons_silder_3
over_ons_silder_2
Jan Schouten

Jan Schouten
Accountmanager
06-132 543 85

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Onze accountmanager Jan Schouten gaat graag in gesprek. Vul onderstaand contactformulier in, dan zorgen we ervoor dat we zo snel mogelijk contact opnemen. Hopelijk tot snel!

Leadgeneratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jan Schouten

Jan Schouten
Accountmanager
06-132 543 85