headerbeeld_werken-bij

Werken bij ModiForce

Dat is bouwen aan auto’s die er écht toe doen!

De optimale mobiele werkplek… daar gaan wij voor. Altijd.

ModiForce is dé specialist op het gebied van in- en ombouw en bestickering van personen- en bedrijfsvoertuigen. Wij zoeken samen met de klant naar creatieve, innovatieve op maat gemaakte totaaloplossingen en realiseren deze. We doen dit voor o.a. de overheid, defensie, luchthavens en diverse andere partijen. Met een enthousiast team van ruim 50 collega’s ontwikkelen en bouwen we deze voertuigen. Deel uitmaken van ons team? Houd dan deze pagina in de gaten voor actuele vacatures. Wie weet zien we je gauw!

Actuele vacatures

Bekijk onze vacatures of solliciteer direct via jobs@pon.com

Modificatie monteur voertuigen

Ben je op zoek naar uitdaging? Als Modificatie Monteur bij ModiForce ga je dat zeker vinden! In deze functie ben je verantwoordelijk voor montage-, opbouw- en inbouwwerkzaamheden aan voertuigen. Daarbij moet je voldoen aan de vaak specifieke wensen en eisen van onze klanten. Ook zit daar vaak een strakke deadline op. Dus ben je nauwkeurig en kan je onder druk werken? Lees dan snel verder.

Bekijk vacature

BBL / BOL Modificatie Monteur – Technicus Engineering

Ben jij een technische duizendpoot die gepassioneerd is door technologie, innovatie en auto’s? Sta je te popelen om uitdagende projecten aan te pakken en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen? Of je nu al een ervaren techneut bent of je eerste stappen wilt zetten in de wereld van technische engineering, bij ModiForce verwelkomen we je met open armen. Tijdens jouw 4-jarige BBL / BOL opleiding krijg je bij ons de kans om alle ins en outs van het vak te leren en jezelf te ontwikkelen tot een succesvolle Modificatie Monteur!

Bekijk vacature

Medewerker Prefab Assemblage

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamspeler met een passie voor elektrotechniek, houtbewerking en metaalbewerking. Als Medewerker Prefab Assemblage kom je terecht in een dynamische omgeving vol technische uitdagingen en maak je deel uit van een hecht en informeel team. In deze functie voer je montage-, op- en inbouwwerkzaamheden uit volgens werkopdrachten en productiedossiers volgens vastgestelde kwaliteitseisen. Je signaleert afwijkingen en schades, meldt problemen en draagt mogelijke oplossingen aan.

Bekijk vacature