headerbeeld_werken-bij

Werken bij ModiForce

Bouw aan voertuigen die er écht toe doen 

De optimale mobiele werkplek… daar gaan wij voor. Altijd.

ModiForce is dé specialist op het gebied van in- en ombouw en bestickering van personen- en bedrijfsvoertuigen. Wij zoeken samen met de klant naar creatieve, innovatieve op maat gemaakte totaaloplossingen en realiseren deze. We doen dit voor o.a. de overheid, defensie, luchthavens en diverse andere partijen.

ModiForce is onderdeel van Pon. Met automerken als Volkswagen, Audi, SEAT en Porsche die we vertegenwoordigen als auto-importeur. En aan meer dan vijftien hoogwaardige en iconische fietsmerken uit ons portfolio, waaronder Gazelle, Urban Arrow, FOCUS en Santa Cruz. Ook zijn we trots op ons Cat®-dealerschap.

Deel uitmaken van dit gave bedrijf? Houd dan deze pagina in de gaten voor actuele vacatures. Wie weet zien we je gauw!

Actuele vacatures

Bekijk onze vacatures of solliciteer direct via jobs@pon.com

Modificatie monteur voertuigen

Ben je op zoek naar uitdaging? Als Modificatie Monteur bij ModiForce ga je dat zeker vinden! In deze functie ben je verantwoordelijk voor montage-, opbouw- en inbouwwerkzaamheden aan voertuigen. Daarbij moet je voldoen aan de vaak specifieke wensen en eisen van onze klanten. Ook zit daar vaak een strakke deadline op. Dus ben je nauwkeurig en kan je onder druk werken? Lees dan snel verder.

Bekijk vacature

BBL / BOL Modificatie Monteur – Technicus Engineering

Ben jij een technische duizendpoot die gepassioneerd is door technologie, innovatie en auto’s? Sta je te popelen om uitdagende projecten aan te pakken en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen? Of je nu al een ervaren techneut bent of je eerste stappen wilt zetten in de wereld van technische engineering, bij ModiForce verwelkomen we je met open armen. Tijdens jouw 4-jarige BBL / BOL opleiding krijg je bij ons de kans om alle ins en outs van het vak te leren en jezelf te ontwikkelen tot een succesvolle Modificatie Monteur!

Bekijk vacature

Medewerker Prefab Assemblage

Als Medewerker Prefab Assemblage ben je verantwoordelijk voor het voorbereidende werk van de Modificatie Monteurs. In deze functie voer je montage-, op- en inbouwwerkzaamheden uit volgens werkopdrachten en productiedossiers volgens vastgestelde kwaliteitseisen. Je signaleert afwijkingen en schades, meldt problemen en draagt mogelijke oplossingen aan.

Bekijk vacature

Modificatie specialist

Als Modificatie Specialist speel je een grote rol in de ontwikkeling en aanpassing van voertuigen. Denk aan politieauto’s, ANWB en brandweerwagens. Voertuigen die elke dag het verschil maken. Je beschikt over de technische deskundigheid om de meest effectieve oplossingen te realiseren én je hebt de verantwoordelijkheid voor het coördineren, controleren en uitvoeren van montage-, opbouw- en inbouwwerkzaamheden.

Bekijk vacature

Modificatiemonteur (Hout en Metaal)

Werk jij graag met hout en metaal? En ben je gefascineerd door het werken met indrukwekkende voertuigen? Denk aan politie, ANWB en brandweerwagens. ModiForce zoekt naar technisch talent zoals jij. Als Modificatiemonteur met specialisatie in hout en metaal draag jij de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van montage-, opbouw- en inbouwwerkzaamheden volgens de exacte klantspecificaties en binnen een vastgestelde planning.

Bekijk vacature

Modificatiemonteur (Elektronica)

Haal je plezier uit technische uitdagingen? En ben je gefascineerd door het werken met indrukwekkende voertuigen? Denk aan politie, ANWB en brandweerwagens. ModiForce zoekt naar technisch talent zoals jij. Jouw passie voor het sleutelen aan voertuigen, het streven naar kwaliteit en de wil om in teamverband unieke projecten te realiseren, maakt jou de perfecte kandidaat.

Bekijk vacature