headerbeeld_blogoverzicht

Blog

Kennis delen is iets wat we graag doen. Met elkaar, met opdrachtgevers en met jou. In onze blogs delen we deze kennis met jou.

Hoe modificaties de veiligheid en prestaties van je voertuig verbeteren

De top 5 trends op het gebied van voertuigmodificatie

Smart mobility, wat houdt dat precies in? Smart mobility is de digitalisering en automatisering van de mobiliteit. Met voertuigmodificatie kunnen wij een grote rol spelen in deze overkoepelende maatschappelijke ontwikkeling.

Hoe modificaties de veiligheid en prestaties van je voertuig verbeteren

Hoe modificaties de veiligheid en prestaties van je voertuig verbeteren

Lees in dit blog op welke manieren voertuigmodificaties de veiligheid en prestaties van je voertuig aanzienlijk kunnen verbeteren

sidebeeld_blog_mobiele_werkplek

Veiligheid voorop: van ontwerp tot aflevering

Lees hier hoe wij ervoor zorgen dat de veiligheid van onze medewerkers en de betrouwbaarheid van de voertuigen vooropstaan.

geluidshal

Innovatie in de vijfde versnelling: 3D-scanners en -printers bij ModiForce

Ontdek hoe we bij ModiForce de kracht van deze technologieën benutten om onze mobiliteitsoplossingen naar een hoger niveau te tillen.

sidebeeld_blog_mobiele_werkplek

Striping: geef je merk meer kleur!

Striping geeft je merk kleur en karakter. Hoe je tot een ontwerp komt en wat de mogelijkheden zijn, daarover vertellen John Alderliesten en Jeroen Godthelp je meer.

sidebeeld_blog_mobiele_werkplek

Met deze zaken moet je rekening houden voor het ontwerp van jouw ideale mobiele werkplek.

Een ideale mobiele werkplek ontwerpen voor klanten is voor Luuk Keizer, Engineer bij ModiForce, dagelijks werk. Hij vertelt over het werkproces en met welke zaken je rekening moet houden.

geluidshal

Geluidssignaal te hard of te zacht? Niet bij ModiForce

Voor eindcontroles zoals geluidsmetingen hebben wij een eindcontroleur werkzaam in onze geluidshal. Het resultaat: een voertuig dat van binnen en van buiten op en top is en voldoet aan wet- en regelgeving.

De dag van de Monteur

ModiForce opent de deuren op de dag van de Monteur

De dag van de Monteur op 24 november. Een dag om tevreden op terug te kijken. Met 15 potentiële collega’s was de opkomst fantastisch.

 

Hoogtepunten van 2023

Hoogtepunten van 2023

Wat was het een goed jaar voor ModiForce. Nieuwe collega’s, gave projecten en klanten! Wat maakte 2023 zo’n succes voor ons? We nemen je mee in de hoogtepunten.