6 Jeroens

Blog

6 Jeroens, 1 missie

Jij wil een betrouwbaar voertuig, een plek om efficiënt en veilig je werk te doen. Dat wordt geregeld! Door Jeroen om precies te zijn.

Doet Jeroen dan al het werk bij ModiForce? Nee, niet alles, maar wel heel veel. We stellen hem aan je voor:

Jeroen Klunder

Als General Manager ModiForce B.V. bewaakt Jeroen het totaaloverzicht. Hij is betrokken bij alle collega’s van ModiForce en kent iedereen bij naam. Hij staat nieuwsgierig in het leven en heeft dan ook oprecht interesse voor alles wat er gebeurt op de werkvloer. Van de overkoepelende processen tot en met de dagelijkse bezigheden van de monteurs.

Jeroen Broer

Jeroen Broer is Teamleider Operations, hij bewaakt de planning, zorgt voor een werkverdeling en stuurt het team aan. Hij vormt de teams die werken aan bepaalde opdrachten en welke specialisten de monteurs aansturen. Ook deze Jeroen is persoonlijk heel betrokken bij zijn collega’s, hij praat graag met iedereen én weet goed aan te geven wanneer je weer aan de slag moet.

Striping: geef je merk meer kleur!

“Doet Jeroen dan al het werk bij ModiForce? Nee, niet alles, maar wel heel veel.”

Jeroen Pol

Deze Modificatie Specialist is op één na de meest ervaren monteur van ModiForce. Hij weet alles over voertuigmodificatie en begeleidt vier jongens. Hij heeft een droog gevoel voor humor en houdt van een grapje. Zo heeft hij ooit tijdens eens puzzeltocht alle bordjes verstopt zodat zijn team won. Aldus Jeroen van Veldhuizen.

Jeroen van Veldhuizen

Hij is Modificatie Monteur, met een achtergrond in de automotive. Op dit moment maakt hij Cupra voertuigen klaar voor levering. Normaliter helpt hij met de in- en ombouw van voertuigen. Het liefst werkt hij aan onopvallende voertuigen van de politie, maar daar kan en mag hij uiteraard niets over vertellen.

Jeroen Wallenburg

De nieuwste Jeroen van het team. Voordat hij bij ModiForce kwam, werkte hij met grote industriële constructies. Nu houdt hij zich samen met zijn collega’s bezig met montage-, opbouw- en inbouwwerkzaamheden.

Jeroen Godthelp

Foliemontage Specialist. Jeroen Godthelp blindeert, bestickert en wrapt voertuigen. Werk dat nauwkeurig moet worden uitgevoerd, zowel door specifieke huisstijlen als wetgeving. Jeroen is kalm en kan zich goed concentreren. Zijn opvallendste prestatie? Hij heeft ooit een Golf 1 Cabrio gewrapt voor een videoclip van Afrojack. Deze werd ingezet tijdens de eerste Formule 1 wedstrijd in Zandvoort.

Jan Schouten
Jan Schouten
Accountmanager
06-132 543 85

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel of wil je eens met een van onze experts sparren? Dat kan!

Onze accountmanager Jan Schouten gaat graag met je in gesprek. Als je onderstaand contactformulier voor ons invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel!

Leadgeneratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jan Schouten
Jan Schouten
Accountmanager
06-132 543 85