6 Jeroens

Blog

Gemodificeerde Volkswagens voor de Grand Prix Zandvoort 2024

Zandvoort, augustus 2024 – Voor de vierde keer op rij modificeert ModiForce drie types Volkswagens voor de Grand Prix van Zandvoort. Het gaat om de volgende voertuigen: 

Race control cars 
Drie Volkswagen Touaregs worden ingezet voor Race Control. Deze voertuigen reageren snel op incidenten en controleren de veiligheid van het circuit. 

Medical cars 
Drie gemodificeerde Volkswagen Touaregs staan paraat voor medische interventies, met voldoende ruimte voor vier personen. 

Extrication cars 
Drie Volkswagen Multivans zijn beschikbaar voor situaties waarbij een coureur bevrijd moet worden, geschikt voor zes personen. 

Striping: geef je merk meer kleur!

De voertuigen worden ruim op tijd voorbereid, zodat alles vlekkeloos verloopt op het circuit.”

Modificaties en voorbereidingen

De voertuigen zijn tijdelijk aangepast door ModiForce, met behoud van hun integriteit. De modificatie omvat de installatie van een dakset met een dakdrager en optische signalering. De lay out van de bestickering blijft ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar. 

Logistiek en efficiëntie

Met drie jaar ervaring in de Dutch Grand Prix heeft ModiForce het proces geoptimaliseerd. Doorlooptijden zijn verkort en de planning op de werkvloer is nauwkeurig afgestemd. De voertuigen worden ruim op tijd voorbereid, zodat alles vlekkeloos verloopt op het circuit. 

Trots op bijdrage

ModiForce is trots op haar bijdrage aan de veiligheid en het succes van de Grand Prix. Hoewel het ideaal is dat de meeste voertuigen achter de schermen blijven, zijn ze volledig uitgerust om snel en efficiënt te reageren indien nodig. De race control voertuigen leveren wel een actieve rol dit weekend. 

Jan Schouten
Jan Schouten
Accountmanager
06-132 543 85

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel of wil je eens met een van onze experts sparren? Dat kan!

Onze accountmanager Jan Schouten gaat graag met je in gesprek. Als je onderstaand contactformulier voor ons invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel!

Leadgeneratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jan Schouten
Jan Schouten
Accountmanager
06-132 543 85