De dag van de Monteur

Blog

ModiForce opent de deuren op de dag van de Monteur

Afgelopen week was het zover: de langverwachte Dag van de Monteur op 24 november. Een dag om tevreden op terug te kijken voor ModiForce. We openden onze deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van techniek en voertuigmodificatie. En niet alleen om onze werkzaamheden en team te tonen, maar vooral om een brug te slaan tussen huidige en toekomstige technische professionals. En wat een dag was het!

Relaties opbouwen

De dag begon met een mini high-tea. Met 15 potentiële collega’s was de opkomst fantastisch. Een perfect moment om kennis te maken met elkaar, onder het genot van heerlijke hapjes. Het was meer dan een gezellig samenzijn: het was een kans om te verbinden, te delen en aan relaties te bouwen. De interacties hier legden de basis voor mogelijke toekomstige samenwerkingen.

Onze visie

Jan Schouten, onze accountmanager, gaf een presentatie waarin hij ons proces presenteerde van intake tot aan de aflevering van voertuigen, onze projecten, klanten en modificatie-oplossingen. Een presentatie die meer was dan een overzicht van onze werkzaamheden. Hij belichtte onze visie op technologie, innovatie en klantoplossingen. Deze presentatie gaf de bezoekers inzicht in ons streven naar het creëren van de optimale mobiele werkplek.

Een rondleiding

Tijdens de rondleiding over ons terrein werd niet alleen ons proces getoond, maar ook de potentiële groei binnen ons vakgebied. Van de Losplaats met het folieteam tot aan de geluidshal en de werkplaats van onze monteurs. Overal kon je vragen stellen en met eigen ogen ons proces aanschouwen. Hoe wij auto’s inbouwen, ombouwen, modificeren en bestickeren – het werd allemaal getoond. Bezoekers kregen de kans om de details van ons vakmanschap te zien en te begrijpen hoe elke stap bijdraagt aan het creëren van hoogwaardige voertuigen.

“De reacties van de bezoekers, hun enthousiasme en nieuwsgierigheid, lieten ons zien dat we op de juiste weg zijn. Het versterkt ons geloof in het belang van delen van kennis en het bouwen aan een toekomst waar techniek en innovatie hand in hand gaan.”

De optimale mobiele werkplek

De focus op smart mobility liet zien hoe wij de kracht van technologie en menselijke expertise combineren. Hoe elk onderdeel binnen ons proces bijdraagt aan het creëren van voertuigen die meer zijn dan vervoersmiddelen. Auto’s die onze belofte weerspiegelen: het creëren van de optimale mobiele werkplek.

Vragen staan centraal

Natuurlijk was er ook ruimte voor een praatje. De sessies, waarbij onze monteurs vragen beantwoordden en hun ervaringen deelden, waren cruciaal. Ze boden een platform voor open discussie, het delen van kennis en het stimuleren van interesse in het monteursvak.

Netwerken en verbinden

We sloten de dag af met een gezellige borrel. Een moment om te netwerken, verhalen te delen en banden te smeden. Samen met collega’s en bezoekers genoten we van een hapje en een drankje. Elke bezoeker kreeg een speciaal presentje mee naar huis: een gereedschapsset van ModiForce. Een perfect aandenken aan een leuke dag.

Toekomstvisie

Het succes van deze dag is meer dan de som van de activiteiten. De reacties van de bezoekers, hun enthousiasme en nieuwsgierigheid, lieten ons zien dat we op de juiste weg zijn. Het versterkt ons geloof in het belang van delen van kennis en het bouwen aan een toekomst waar techniek en innovatie hand in hand gaan.

Wij kijken nu al uit naar de volgende Dag van de Monteur!

Jan Schouten
Jan Schouten
Accountmanager
06-132 543 85

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel of wil je eens met een van onze experts sparren? Dat kan!

Onze accountmanager Jan Schouten gaat graag met je in gesprek. Als je onderstaand contactformulier voor ons invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel!

Leadgeneratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jan Schouten
Jan Schouten
Accountmanager
06-132 543 85