header_balk_blauw

Disclaimer

ModiForce B.V. stelt het op prijs dat je geïnteresseerd bent in onze producten/diensten en een bezoek brengt aan onze website. Hoewel de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan ModiForce of haar licentiegevers. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van ModiForce.

Virussen en veiligheid

De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van jouw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden.

Andere sites

Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. ModiForce is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u zich richten tot ModiForce B.V., Postbus 72, 3800 HD Amersfoort. ModiForce B.V. (KvK 08044254), gevestigd aan de Zuiderinslag 18, 3833 BP te Leusden.