headerbeeld_case_get_bike_service

Klantcase Get Bike Service

Mobiele fietswerkplaatsen voor Get Bike Service

Van wens, naar co-creatie sessie, naar ontwerp en uiteindelijk een optimale mobiele fietswerkplaats: Get Bike Service is heel tevreden over de samenwerking met ModiForce. Ward Grootjans, oprichter en Managing Director van Get Bike Service: “Co-creatie heeft voor ons dé optimale mobiele fietswerkplaats opgeleverd”.

 Een blueprint voor de gewenste mobiele werkplaats was er niet, maar wel een lijst met wensen vanuit Get Bike Service. Grootjans: “Hoe het er daadwerkelijk uit moest komen te zien: daar had ModiForce gelukkig goede ideeën over. Dat werd direct duidelijk tijdens de co-creatie sessies, waarbij alle experts aan tafel zaten. Samen kom je dan tot het beste ontwerp.” Get Bike Service is een nieuw mobiel platform voor onderhoud en reparatie van fietsen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. De service van Get Bike Service vereist dat iedere monteur de optimale mobiele werkplek tot zijn beschikking moet hebben.

“Ik zag het eerste ontwerp en dacht: wow, dat ziet er goed uit!”

Een professionele aanpak gericht op service en kwaliteit

Get Bike Service is opgericht in 2018. De jonge organisatie is aan het bouwen, de markt aan het veroveren. Iedere dag zijn de monteurs van Get Bike Service onderweg. Zij verrichten onderhoud aan onder meer de fietsen van PostNL en DHL. Om het servicelevel hoog te houden is het noodzakelijk dat de monteurs een optimale mobiele fietswerkplaats hebben. Grootjans gelooft in de kracht van service. “Met onze eigen mobiele fietswerkplaats kunnen wij echt alle fietsen op iedere gewenste locatie en tijdstip repareren.”

“We zoeken continue de juiste zakelijke partners voor een zo efficiënt mogelijke bedrijfsvoering, nu en in de toekomst. Voor de modificatie van onze bedrijfswagens kwamen wij bij ModiForce terecht. Dat alles bij één partij wordt gerealiseerd spreekt ons erg aan. Er zijn maar weinig partijen in de markt die full service modificatie leveren zoals de fysieke inrichting, licht, stroom, water én bestickering. De geboden professionele aanpak middels co-creatie sessies gericht op service en kwaliteit, maakt ModiFore uniek”, bevestigt Grootjans.

 

Van wensenlijst naar dé optimale mobiele fietswerkplaats

ModiForce kreeg van Get Bike Service als startpunt een lijst met requirements. Denk aan een luchtaansluiting, stroomaansluiting, laptoptafel en gereedschap. Maar ook voldoende ruimte om te werken. De in te bouwen materialen moesten licht zijn, van kwaliteit, alles veilig en – vanzelfsprekend – muurvast gemonteerd.

Om tot de beste oplossingen voor de mobiele werkplek te komen, initieerde ModiForce co-creatie sessies, met diverse experts én vertegenwoordigers van Get Bike Service. “De co-creatie sessies zijn voor ons heel waardevol geweest. Toen de eerste auto daadwerkelijk werd afgeleverd was ik echt onder de indruk”, vertelt de trotse ondernemer Grootjans.

tussenbeeld_case_get_on_bike

Wow-factor

Met trots en veel plezier stapt Jannes Kimenai nu elke dag in zijn Mercedes-bus. “Ik kan niets verzinnen wat niet goed is. Ik zag destijds het eerste ontwerp van de inrichting en dacht: wow, dat ziet er goed uit!” Nu na totaal twaalf mobiele fietswerkplaatsen is die wow-factor er nog steeds. “We kunnen een fiets ophangen en dan heb ik nog voldoende ruimte om eromheen te werken. Het is voor ons écht de meest optimale mobiele fietswerkplaats. Met de auto’s kunnen wij overal werken en iedere fiets repareren.”

 

Met ModiForce klaar voor de toekomst

“ModiForce heeft ons enorm goed geholpen. Zij leveren wat zij beloven. Voor de totale ontzorging van de optimale inrichting en de bestickering van de auto’s vertrouwen wij volledig op ModiForce. Wij kunnen zo heel goed ons werk doen op iedere locatie in Europa. Dankzij onze nieuwe mobiele fietswerkplaats leveren wij overal topservice aan onze klanten. En daar zijn wij enorm blij mee”.

“Toen de eerste auto werd afgeleverd was ik echt onder de indruk.”

blauwe_balk_mobiel

Titel (h3)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean pretium diam eget odio hendrerit, sed dictum lacus rhoncus. Cras hendrerit, urna in aliquet blandit, enim tellus pellentesque mauris, ac pretium ex nisl at est. Aliquam ac vestibulum risus. Aenean tincidunt ex vel urna convallis vehicula. Morbi laoreet quam ut blandit euismod. Fusce et orci eget lectus varius porta ac molestie lacus. Etiam neque nulla, tristique ut finibus id, pharetra at elit. Quisque sit amet iaculis tortor, eget eleifend ipsum. Pellentesque finibus leo mi. Donec pretium commodo commodo. Aenean eget tristique purus. Sed nec eros dignissim, congue urna ac, lobortis sem.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean pretium diam eget odio hendrerit, sed dictum lacus rhoncus. Cras hendrerit, urna in aliquet blandit, enim tellus pellentesque mauris, ac pretium ex nisl at est. Aliquam ac vestibulum risus.

Jan_Shouten_2

Jan Schouten
Accountmanager
06-132 543 85

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Onze accountmanager Jan Schouten gaat graag met je in gesprek. Als je onderstaand contactformulier voor ons invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel!

Leadgeneratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jan_Shouten_2

Jan Schouten
Accountmanager
06 -132 543 85