headerbeeld_Dennis_Lindeboom

Verhalen van onze collega’s

ModiForce’s onmisbare folie montagespecialist: Jeroen Godthelp

Maak kennis met Jeroen Godthelp, 38 jaar oud en al bijna 17 jaar trotse medewerker van ModiForce. Als folie montage specialist heeft hij zich ontwikkeld tot een onmisbare schakel binnen het team. Maar zijn weg naar dit punt begon bij VinyTouch, waar hij zijn eerste echte baan vond en op waarde werd geschat vanwege zijn kennis als grafisch vormgever. Wij vertellen je meer over hem en zijn waardevolle bijdrage aan het team van ModiForce.

Folie, familie en passie

Jeroen is bijna 19 jaar samen, waarvan 15 getrouwd en heeft twee kinderen: een dochter van 12 en een zoon van 8 jaar oud. Hij woont in het gezellige Hoevelaken, waar hij samen met zijn gezin geniet van het leven. Na het afronden van zijn Havo-opleiding heeft Jeroen zich ontwikkeld tot grafisch vormgever. Deze kennis en vaardigheden waren perfect voor zijn eerste baan bij VinyTouch, waar hij in aanraking kwam met bestickeren.

Een perfecte match met VinyTouch

“Ik ben blij dat ik bij VinyTouch terecht ben gekomen”, vertelt Jeroen. “Het voelde meteen goed, alsof ik hier op mijn plek zat.” Hij begon bij de binnendienst en ontwikkelde zichzelf steeds meer in de richting van bestickeren, wrappen en signing. Hij vond deze technieken zo interessant dat hij er steeds meer over wilde leren en zich erin wilde verdiepen. “Dit was mijn eerste echte baan, maar het beviel zo goed dat ik nooit meer ben weggegaan,” aldus Jeroen. Toen Honac en VinyTouch samengevoegd werden tot ModiForce, twijfelde Jeroen geen moment om te blijven.

Jeroen bij ModiForce

Zijn creativiteit en geduld zijn onmisbaar in zijn functie als folie montage specialist, waarbij hij het hele proces van start tot eindproduct volgt. Dit houdt in dat hij meedenkt over het ontwerp, de keuze van materialen adviseert en zijn expertise inzet om ervoor te zorgen dat het eindproduct helemaal naar wens van de klant is. Als folie montage specialist houdt Jeroen zich bezig met raamtinten, bestickeren, wrappen en signing.

Wat hij het leukste vindt, is het hele proces van begin tot eindproduct te volgen en daarbij zijn expertise in te zetten. “Het geeft me een kick om alles zo goed mogelijk te doen. Op een plaatje in 2D ziet een ontwerp er wel prima uit bijvoorbeeld, maar dat wordt met 3D-toepassingen wel complexer en soms onhaalbaar en daar kom ik om de hoek kijken,” legt hij uit. “Het allerleukst vind ik de uitdaging om alles conform alle wensen van de klant zo goed mogelijk te doen.”

 

Potretfoto Jeroen Godthelp

“Ik werk nu al 17 jaar bij ModiForce en ken het bedrijf vanaf het begin. Ik voel me hier thuis.”

Het folie montage team

Maar Jeroen werkt niet alleen. Samen met Daniel en Sandor vormt hij een hecht team. Hij kent zijn collega’s bijna vanaf het begin en daarom is het team ook zo goed op elkaar afgestemd. “We zijn een 3-eenheid die goed op elkaar is afgestemd”, legt hij uit. “We vullen elkaar goed aan, vinden allen andere soort projecten leuk en helpen elkaar op weg als we tegen iets aanlopen. We zijn hecht genoeg om elkaar aan te durven spreken, wat wil je nog meer?”

Een passie voor het vak

Jeroen’s liefde voor zijn werk is nog steeds even groot als toen hij begon. De meest indrukwekkende projecten stammen uit zijn tijd bij VinyTouch, toen ze zelfs vliegtuigen mochten bestickeren. Maar het recentste project dat hem bijgebleven is, is die van de Porsche Renndienst. “We mochten meerdere aantallen voertuigen modificeren en als je dan kijkt naar het eindresultaat, dan zie je niet eens dat iedere auto eerst een andere kleur had. Daar word ik wel blij van, dan denk ik dat hebben wij gedaan!”

Op zijn plek

Jeroen is trots op zijn werk en op zijn positie binnen het team. “Ik ben blij dat ik mijn passie hier kan uitoefenen en dat ik zo’n belangrijke rol kan spelen. ModiForce voelt als familie voor mij.” Met zijn 17 jaar dienstverband is hij niet meer weg te denken uit het bedrijf. “Ik werk nu al 17 jaar bij ModiForce en ken het bedrijf vanaf het begin. Ik voel me hier thuis.”