Zorgen voor veiligheid vanuit een goed voertuig

Alles-in-één ombouwpartner

Turnkey voertuigen voor jouw klant

Zoek je een manier om bedrijfswagens om te bouwen zonder het gedoe van meerdere leveranciers? Wij begrijpen de uitdagingen waar Fleet Sales mee te maken krijgt.

Kwalitatieve en efficiënte voertuigmodificaties die voldoen aan de standaard van jouw klanten.

Wat garanderen wij?

Verkorte doorlooptijd door one-stop-shopping

Turnkey oplevering aan de voordeur

Hoge kwaliteit in modificaties: duurzaam, netjes afgewerkt en volgens wetgeving

Maatwerk, een persoonlijke aanpak in elk project

Als jouw partner in voertuigmodificatie, zorgen wij ervoor dat jouw leveringen tijdig en volgens afspraak verlopen. Met onze specialisten op het gebied van in- en ombouw, engineering, wetgeving en bestickering onderscheidt jouw dealerbedrijf zich in de markt op basis van kwaliteit.

Leg het complete proces bij ModiForce en wij staan je bij in het leveren van een turnkey oplossingen die precies past bij wat jij en je klanten nodig hebben.

Jouw succes is onze missie.

De synergie tussen a-point en ModiForce

Ons verhaal

Kies je voor ModiForce, dan kies je voor kennis en ervaring. Al sinds 1981 weten wij als geen ander hoe belangrijk jouw voertuigen zijn om het werk goed te kunnen doen. Of je vervoersbehoefte nu groot of klein is, eenvoudig of complex, wij voorzien jou van de beste oplossingen. Vanaf de oriëntatiefase tot ver na de aflevering van de voertuigen. Voor jou betekent dit een partner die niet alleen ervaring en kennis inbrengt, maar ook de drive om te innoveren. Wij staan klaar met een team van experts die vanuit hun gezamenlijke passie voor auto’s, van inbouwen tot bestickeren, elke uitdaging aangaan. Met ModiForce aan je zijde ben je verzekerd van een samenwerking die zich richt op kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid.

Expertise die spreekt

Hoor het van onze partners

Video_ANWB

“ModiForce nam de volledige modificatie voor zijn rekening, waardoor we van meerdere naar slechts één schakel gingen. Dit maakte het hele proces veel efficiënter en het geleverde werk was van hoge kwaliteit.”

Johan van Eijk,
Sr Accountmanager, a-point

Lees de gehele case

Expertise die spreekt

Hoor het van onze partners

PLAY

Dit is ModiForce

ModiForce staat voor kennis en ervaring. Al sinds 1981 weten wij als geen ander hoe belangrijk voertuigen zijn om allerlei werk goed te kunnen uitvoeren. De gebruikers van de operationele voertuigen staan 24/7 klaar voor de klant of maatschappij. Zij willen zich geen zorgen maken over de inzetbaarheid van hun voertuig en moeten ervan op aan kunnen dat ze efficiënt, veilig en ergonomisch hun werk kunnen doen. Dat begrijpen wij! Met een zeer toegewijd team en meerdere lokale kennispartners zorgen wij er dag in dag uit voor, dat vakmensen optimaal kunnen werken op locatie. Of de vervoersbehoefte nu groot of klein is, eenvoudig of complex, wij voorzien onze klanten van de modernste oplossingen. Vanaf het moment van oriëntatie tot ver na de aflevering van de voertuigen.

“Na diverse kwaliteitschecks leveren we het voertuig op. Jullie zijn klaar om hem in gebruik te nemen!”

sidebeeld_schiphol

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Onze accountmanager Jan Schouten gaat graag met je in gesprek.

Hopelijk tot snel!