6 Jeroens

Blog

Fleet sales opgelet

Volledige service: van ontwerp tot oplevering bij één partij

Zodra je klant de specifieke modificatiewensen heeft, dan maken wij dat voor je mogelijk! Met ervaring in specifieke en grote projecten voor provincies, gemeenten, Schiphol en hulpdiensten is geen vraag ons te complex.

Van de wens tot het moment van oplevering bij jou als dealer: jij en je klant staan bij ons centraal. Wij leiden je door ons klantproces, van ontwerp tot oplevering:

1. Consultatie

Het proces begint met een eerste consultatie, waarin we de modificatiewensen van je klant vastleggen. Tijdens dit overleg nemen we samen het Programma van Eisen (PvE) door, dat alle specificaties en wensen van je klant bevat. We inspecteren vervolgens een exemplaar van de huidige voertuigen van je klant om de gewenste aanpassingen te bepalen.

2. Ontwerp en planning

Na het consult maken we het eerste ontwerp. Het ontwerp dient als basis voor de offerte, deze bespreken we in onze innovationroom. Op grote schermen zie je het nieuwe voortuig met de voorgestelde modificaties in 3D. Eventuele aanpassingen, zoals het verplaatsen van een kast, voeren we ter plaatse door.

Tijdens deze fase bespreken we zowel esthetische als functionele verbeteringen, evenals keuzes gebaseerd op veiligheidsoverwegingen. Dit kan bijvoorbeeld het toevoegen van een extra insolatiebewaker zijn bij veel elektrische apparatuur. Ook bepalen we de juiste locatie voor bedieningspanelen of andere componenten, die we uit veiligheid (uiteraard) nooit in de airbagzone plaatsen.

Bij elke stap houden we rekening met de uitstraling van het voertuig, zodat het er altijd netjes en professioneel uitziet.

Striping: geef je merk meer kleur!

“Aan het einde van de productie controleert een kwaliteitscontroleur alles grondig om ervoor te zorgen dat het voertuig aan de hoogste standaarden voldoet.”

3. Prototyping

Zodra de offerte is bevestigd, gaan onze engineers aan de slag met de gedetailleerde uitwerking van het ontwerp. Dit omvat alle aspecten van de ombouw, van de ontwikkeling van een dakplaat tot de elektra, mechanica en software. Alles wordt tot in detail gepland, van de benodigde materialen tot en met de afwerking.

Bij grote series bouwen we eerst een Proof of Concept (POC), een eerste model waarbij de positie van de componenten gedefinieerd wordt en alle onduidelijkheden weggenomen.

4. Productie

Na akkoord op de offerte, of in het geval van een serie op de POC, begint de daadwerkelijke productie. Afhankelijk van de complexiteit van de modificatie blijft je klant nauw betrokken bij het proces.

5. Kwaliteitsborging

Onze kwaliteitscontrole is een essentieel onderdeel van het klantproces. Aan het einde van de productie controleert een kwaliteitscontroleur alles grondig om ervoor te zorgen dat het voertuig aan de hoogste standaarden voldoet. Dit omvat zowel de naleving van de order als de wetgeving, zodat we zeker weten dat alle specificaties zijn nageleefd.

6. Oplevering

De laatste fase is de oplevering. Bij complexe modificaties in grote series nodigen we je klant uit voor een finale inspectie van het voertuig om te bevestigen dat alles naar wens is uitgevoerd.

Onze betrokkenheid eindigt overigens niet bij de oplevering; we blijven beschikbaar voor eventuele vragen en nazorg om ervoor te zorgen dat jij en je klant volledig tevreden zijn en blijven. Dit doen wij onder andere door middel van onze serviceafdeling en -monteurs.

 

Jan Schouten
Jan Schouten
Accountmanager
06-132 543 85

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel of wil je eens met een van onze experts sparren? Dat kan!

Onze accountmanager Jan Schouten gaat graag met je in gesprek. Als je onderstaand contactformulier voor ons invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel!

Leadgeneratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jan Schouten
Jan Schouten
Accountmanager
06-132 543 85