headerbeeld_Dennis_Lindeboom

Verhalen van onze collega’s

Cihan Saĝ: modificatie specialist

Als kind wilde hij voetballer worden, maar die droom zette hij opzij toen hij de elektro techniek leerde kennen. Toen hij het vak eenmaal inrolde, bleek het een perfecte match te zijn. Inmiddels is hij al bijna 10 jaar werkzaam bij Pon Logistics, waarvan 2 jaar bij ModiForce. Het is niemand anders dan Cihan Saĝ: modificatie specialist.

Vader, coach en voetbalfan

Oorspronkelijk komt hij uit Amersfoort, maar woont al een aantal jaar in Haarlem. Hij is getrouwd, heeft 2 zoons en is voetbalfan. Zijn naam is Cihan Saĝ: modificatie specialist bij ModiForce. In zijn vrije tijd staat hij graag op het voetbalveld en begeleidt hij de jeugd als coach. Naast het voetbalveld staat hij het liefst in de keuken. Ooit zou hij een eigen restaurant willen hebben. Nu zit hij nog helemaal op zijn plek bij ModiForce.

Het werk als modificatie specialist

Als modificatie specialist bij ModiForce is geen dag hetzelfde. Het ene moment werk je in een team en heb je een project van 100 auto’s en het andere moment werk je alleen aan een specifieke order. Je hebt de touwtjes zelf in handen voor de uitvoering van het werk. Als specialist zoek je naar oplossingen en werk je met zowel voertuigen als met gereedschappen en technische middelen. Wat Cihan het leukste vindt zijn de projecten die hij alleen mag uitvoeren. “De tofste projecten vind ik de onopvallende voertuigen. Je werkt individueel aan een auto en dat is echt mijn ding. Ik kan mijn eigen draai geven aan een modificatie oplossing en mijn eigen gang gaan”.

placeholder_video_anwb

“Je moet wel een schroevendraaier vast kunnen houden”

Een creatieve baan

Van maandag tot vrijdag gaat de wekker van Cihan om 5 uur. Haarlem naar Leusden is een lange rit. Dichterbij huis werken is geen optie, het werk en zijn team bevallen hem goed. Coördinerende werkzaamheden zijn hem niet vreemd. Of hij nou zaken binnen zijn huishouden moet regelen of op het voetbalveld. Het komt overal aan bod en wordt altijd geregeld. Heel toepasselijk bestaat zijn functie uit het coördineren van projecten. Zo werkt hij zijn collega’s in, begeleidt hij projecten, denkt mee met de ontwikkelspecialist en helpt bij de opbouw en inrichting van de werkplek per specifieke opdracht. Aan afwisselende werkzaamheden geen gebrek. En dat is wat zijn baan zo leuk maakt. Cihan: “Het werk is uitdagend, afwisselend en creatief. Je werkt met elektra, mooie auto’s en leuke klanten. Je hebt het complete plaatje.”

Het team

Op de werkvloer hangt een goede sfeer. Jongens onder elkaar, met ieder een totaal ander karakter. Volgens Cihan vult het team elkaar goed aan. Er is tijd voor een praatje, grapje en voor meezingen met de radio. Over het team spreekt hij enkel lof. Cihan: “Het is een fijn team van jongens die weten wat ze doen. We kunnen lol hebben en een grapje maken, maar we hebben ook verstand van zaken en werken hard.” Om te werken bij ModiForce moet je volgens Cihan kennis hebben van elektra en er een feeling voor hebben. “Je moet wel een schroevendraaier vast kunnen houden.”

Benieuwd naar de verhalen van onze andere collega’s?

De komende periode komen er meer verhalen online. Houd onze website en socials dus goed in de gaten!