ModiForce, hoogtepunten van 2023

Blog

Hoogtepunten van 2023

Wat was het een goed jaar voor ModiForce. Nieuwe collega’s, gave projecten en klanten, deze lijn zetten we voort in het nieuwe jaar! Wat maakte 2023 zo’n succes voor ons? We nemen je mee in de hoogtepunten.

De dag van de Monteur

24 november was de dag van de monteur. Vijftien monteurs uit de regio kwamen kijken bij ModiForce hoe het modificatieproces werkt. Ze zagen bij ons de meest actuele technische snufjes en ontwikkelingen op het gebied van voertuigmodificatie. Dit evenement sloeg voor ons de brug tussen huidige en toekomstige professionals in de automotive.

De dag van de BOA

Ook op de dag van de BOA waren wij weer aanwezig. Met onze kennis en ervaring binnen deze branche, weten wij als geen ander hoe belangrijk je voertuig is om het werk goed te kunnen doen. De BOA’s staan 24/7 klaar, middenin de maatschappij. Zij willen zich geen zorgen maken over de inzetbaarheid van hun voertuig. Ze moeten efficiënt, veilig en ergonomisch kunnen werken. Altijd. En daar zorgen wij voor. Volwaardige partnerschappen waarin we samen kunnen bouwen aan een veiliger morgen.

Schiphol vogelvrij..

Vanuit Schiphol, ANWB, handhaving en samenwerking met dealers zoals A-Point, ontvingen we dit jaar weer waardevolle tenders en opdrachten. Zowel vaste klanten als overheidsinstellingen hebben we voorzien van voertuigen die perfect voldoen aan hun eisen. Samen met onze klanten kijken we vooruit, naar hun wensen, plannen en ambities. We blijven in beweging, van de creatieve engineer tot de handige monteur. Gezamenlijk brainstormen we over de mogelijkheden en invulling van klantwensen.

Waar dit toe leidt? Tevreden klanten, op maat gemaakte oplossingen en succesvolle partnerschappen. Neem bijvoorbeeld Schiphol, waar we drie op maat gemaakte Ford Ranger Raptors hebben geleverd aan de vogelwacht. Samen hebben we een voertuig ontwikkeld dat perfect aansluit op de unieke eisen van het werk als Bird controller. Dit alles zodat aan het einde van de dag gezegd kan worden: “ModiForce heeft echt geluisterd naar onze behoeften. Ze hebben hun expertise getoond door de auto volledig af te stemmen op onze wensen en werkzaamheden,” aldus Boris Helfesteijn, Bird Control Schiphol.

“De reacties van de bezoekers, hun enthousiasme en nieuwsgierigheid, lieten ons zien dat we op de juiste weg zijn. Het versterkt ons geloof in het belang van delen van kennis en het bouwen aan een toekomst waar techniek en innovatie hand in hand gaan.”

Een veiliger ‘s-Hertogenbosch

Onze aanpak is persoonlijk, betrokken en betrouwbaar en we gaan alleen voor topkwaliteit. In onze intensieve samenwerking staat jouw behoefte centraal. We kennen onze klanten en zijn goed op de hoogte van wat er speelt in de markt. Op deze manier verzekeren we dat jouw team dag in, dag uit optimaal, veilig, efficiënt en ergonomisch kan werken, altijd en overal.

Onze succesvolle samenwerking met de gemeente ’s-Hertogenbosch illustreert dit. Van een dakset met zoeklichtfunctie tot matrixborden voor en achter, elk detail is zorgvuldig overwogen om de veiligheid en functionaliteit van de handhavingsvoertuigen te verbeteren. En de handhavers ‘s-Hertogenbosch? Die zijn het er volledig mee eens. “Elk voertuig is anders en elke wens is anders; ModiForce biedt echt maatwerk. Ze denken met je mee om een compleet voertuig aan te bieden dat volledig is aangepast aan jouw wensen en behoeften. Alles zodat wij ons werk veilig kunnen uitvoeren,” aldus Frans van Hemert, senior handhaver bij de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Teamwork

Met een toegewijd team en meerdere lokale kennispartners zorgen wij ervoor dat jij en jouw collega’s optimaal kunnen werken op locatie. Het team van ModiForce bestaat uit toegewijde, doortastende professionals die graag het beste voor de klant realiseren. Onze groei is een direct resultaat van onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid. Elke nieuw collega en elke nieuwe klant draagt bij aan het succes van ModiForce.

Deze successen hadden we niet kunnen bereiken zonder de inzet van onze collega’s. Dat is dan ook waar het voor ons om draait: teamwork, samenwerken en verbinding.

Een jaar van trots

Het afgelopen jaar was een bewijs van wat mogelijk is als innovatie, samenwerking en vakmanschap samenkomen. We zijn trots op wat we hebben bereikt en enthousiast over wat de toekomst in petto heeft.

We kijken uit naar nog een jaar van mooie prestaties en partnerschappen!

Jan Schouten
Jan Schouten
Accountmanager
06-132 543 85

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel of wil je eens met een van onze experts sparren? Dat kan!

Onze accountmanager Jan Schouten gaat graag met je in gesprek. Als je onderstaand contactformulier voor ons invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel!

Leadgeneratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jan Schouten
Jan Schouten
Accountmanager
06-132 543 85